Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RENGASRAUTA

 

Puhelin:

040 - 930 2429

-------------------------------------

Renkaanvaihtoajat sopimuksen mukaan.

Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

--------------------------------------

Sähköposti:

info@rengasrauta.fi

PALVELUN OSTAJALLE

 

RENKAANVAIHTOPAIKKA
Auton on oltava suhteellisen tasaisella ja kovalla alustalla. Auton molemmilla puolilla on oltava riittävästi tilaa  työntekoa varten. Paikan ollessa joku muu kuin asiakkaan kotipiha, varmistukaa siitä että paikassa saa tehdä renkaanvaihtotöitä.

 

SÄHKÖPISTOKE
Renkaanvaihtopaikan läheisyydestä (max 10 m)
tulee löytyä 230 V sähköpistoke. Renkaanvaihto voidaan tehdä myös paikassa, jossa ei ole sähköä. Tällöin rengaspaineiden tarkastus jää kuitenkin tekemättä.

 

RENKAAT
Ottakaa vaihdettavat renkaat valmiiksi auton lähelle. On suositeltavaa pestä etukäteen vanteet huolellisesti, ainakin pultinreiät ja vanteiden kiinnityspinta vanteen takapuolelta.

 

PYÖRÄNPULTIT tai PYÖRÄNMUTTERIT
Varmistakaa että Teillä on oikeanlaiset pyöränpultit/-mutterit
auton alle tuleviin vanteisiin. Pelti- ja alumiinivanteisiin tulee yleensä erilaiset pultit/mutterit. Eroa voi olla mm. kartiokulmassa tai pultin pituudessa. Vääränlaiset eivät pysy kiinni, ja rengas voi irrota ajaessa. Tarvittaessa varmistakaa merkkiliikkestä, että pyöräpultit/-mutterit ovat oikeanlaiset.

 

RENKAANVAIHDOSSA TARVITTAVAT TYÖKALUT

Suurimmassa osasta autoista löytyy perinteiset 6-kulma pyöränpultit. Osassa autoista pyörät ovat kiinni 12 mm tai  14 mm kuusiokolopyöränpulteilla. Näiden avaamisen minulla on työkalut aina mukana.

Jos autossanne on jälkiasennus- tai erikoisvanteet, voi olla että niiden mukana on tullut erikoisavaimella kiinnitettävät pyöränpultit. Varmistukaa, että Teillä on tämä avain mukana renkaanvaihdossa. Ilman tätä avainta renkaat jäävät vaihtamatta.

 

LUKKOMUTTERIT
Jos vanteissa tai pölykapseleissa on lukkomutterit, varmistukaa, että Teillä on tämä avain mukana renkaanvaihdossa. Ilman tätä avainta renkaat jäävät vaihtamatta.

 

SOVITERENKAAT
Vanteissa voi olla soviterenkaat, tarkistakaa että ne ovat tallessa. Soviterengas on kiinni vanteen keskireiässä. Soviterenkaita käytetään, jos vanteen keskireikä on suurempi kuin pyörännapa. Vanteeseen kuuluvan soviterenkaan puuttuminen voi aiheuttaa renkaan irtoamisen.